*Champs obligatoires

Uw aanvraag is verzonden
Flesverpakking
Vos critères de recherche
Categorieën
 • Flestassen (15)
 • Wijndozen (2)

Flesverpakking 

In de sectie flesverpakking van Pack and Design vindt u verpakkingsmateriaal voor flessen in allerlei kleuren en formaten.

Met de juiste flesverpakking verhoogt u de uitstraling van uw producten. In ons ruime assortiment verpakkingsmateriaal voor flessen vindt u makkelijk en snel de cadeauverpakking die het best past bij uw imago en huisstijl. ...

In de sectie flesverpakking van Pack and Design vindt u verpakkingsmateriaal voor flessen in allerlei kleuren en formaten.

Met de juiste flesverpakking verhoogt u de uitstraling van uw producten. In ons ruime assortiment verpakkingsmateriaal voor flessen vindt u makkelijk en snel de cadeauverpakking die het best past bij uw imago en huisstijl. Kies voor een flesverpakking uit kraftpapier of met een matte of blinkende plastificering. Met het verpakkingsmateriaal van Pack and Design geeft u uw flessen de uitstraling die u wenst!

Meer

Ons gamma

 • Flestassen

  Kies een kwalitatieve verpakking voor uw wijnflessen. Kies voor de flestassen van Pack and Design.

  Kwalitatieve verpakking voor uw wijnflessen vindt u hier, bij Pack and Design. We bieden flestassen aan in verschillende kleuren en formaten. Zwarte, rode, witte of bruine flestassen? Pack and Design levert het voor u. Bent u op zoek naar een kwalitatieve verpakking voor kleine wijnflessen? Voor wijnflessen van magnum formaat? In het ruime aanbod van Pack and Design vindt u makkelijk en snel de juiste flestassen voor uw smaak én budget.

 • Wijndozen

  Wijndozen kopen doet u hier, bij Pack and Design, uw favoriete groothandel voor verpakkingsmateriaal.

  Als u wijndozen wilt kopen bent u bij Pack and Design steeds aan het juiste adres. Bij uw favoriete groothandel voor verpakkingsmateriaal vindt u makkelijk en snel de wijndozen met de uitstraling die u wenst.

  Onze wijndozen zijn niet alleen erg praktisch - ook als geschenkverpakking kunnen zij voor u een stijlvolle oplossing zijn. Werk uw wijndoos af met een lint of luxueuze geschenkband en de dag kan niet meer stuk voor zij die dit mooie geschenk mogen ontvangen.

  Bekijk ons ruime online aanbod. U kan er wijndozen kopen naar uw smaak én budget.

Er zijn geen producten in deze categorie

Met de juiste flesverpakking verhoogt u de uitstraling van uw producten. In ons ruime...

Met de juiste flesverpakking verhoogt u de uitstraling van uw producten. In ons ruime assortiment verpakkingsmateriaal voor flessen vindt u makkelijk en snel de cadeauverpakking die het best past bij uw imago en huisstijl. Kies voor een flesverpakking uit kraftpapier of met een matte of blinkende plastificiering. Met het verpakkingsmateriaal van Pack and Design geeft u uw flessen de uitstraling die u wenst!

Voir plus Réduire