*Champs obligatoires

Uw aanvraag is verzonden
Inpakpapier
Vos critères de recherche
Categorieën
 • Geschenkpapier Unicolor (5)
 • Geschenkpapier Fantasie (6)
 • Cellofaanfolie (3)

Inpakpapier 

In kleur, met motief of transparant - kies het inpakpapier dat bij uw huisstijl past. Denk ook aan bijpassende geschenkzakjes voor het samenstellen van schitterende cadeau's.

Ons gamma

 • Geschenkpapier Unicolor

  In bruine of witte kraft, in geplastificeerd papier, rood, blauw, goud of zilver ... of bi-color. Bekijk hier de mogelijkheden in ons gamma geschenkpapier.

 • Geschenkpapier Fantasie

  Bij Pack & Design bieden wij u geschenkpapier in vrolijke fantasie ontwerpen alsook stijlvol ingetogen designs. In combinatie met onze linten of geschenkbanden heeft u in een handomdraai een mooi cadeau in handen.

 • Cellofaanfolie

  Onze transparante cellofaanfolie, met of zonder discreet motief, helpt u bij het inpakken van afwijkende formaten & vormen en laat uw producten schitteren nog voor het uitpakken. In combinatie met zijdepapier wordt dit kado onweerstaanbaar.

Er zijn geen producten in deze categorie

Onmisbaar tijdens de feestperiode, maar ook nuttig en nodig tijdens het jaar voor verjaardagen,...

Onmisbaar tijdens de feestperiode, maar ook nuttig en nodig tijdens het jaar voor verjaardagen, jubilee, sinterklaasfeesten, … Ontdek ons uitgebreide gamma cadeaupapier ! Ook voor de kleine handelaar een onmisbaar accessoire aan de kassa, vele klanten willen immers hun aankoop verwerkt zien tot een mooi geschenk. Daarom is geschenkpapier een must! Bij Pack & Design bieden wij een brede waaier aan inpakpapier en vele kleuren en uitvoeringen, aan de scherpste prijzen. Al jaren kiezen wij voor kwaliteit en originaliteit. Ontdek hier bij Pack & Design alle mogelijkheden, en bekijk onze blog voor originele verpakkingsideëen!

Voir plus Réduire